Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανατροπή του σκηνικού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με φαβορί πλέον τον υποψήφιο της ΝΔ Δημήτρη Δράκο!

Ανατροπή του κλίματος που ήθελε μεγάλο φαβορί για την περιφέρεια Πελοποννήσου τον κ.Πέτρο Τατούλη σημειώνεται τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα οι εκτιμήσεις από δημοσκοπήσεις που γίνονται να τον φέρνουν πίσω από το μεγάλο αντίπαλό του κ.Δημήτρη Δράκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και αφού οι δύο συνδυασμοί ανακοίνωσαν τα τελικά ψηφοδέλτιά τους όλα δείχνουν ότι θα κριθούν στο δεύτερο γύρο όπου ο κ.Δράκος θα πάει με βραχεία κεφαλή. Μέχρι στιγμής φαίνεται να αυξάνει τη συσπείρωση των οπαδών της Νέας δημοκρατίας στο νομό Μεσσηνίας και να προηγείται με διαφορά άνω των 20 ποσοστιαίων μονάδων. Μεγάλο προβάδισμα δείχνει να έχει επίσης στη Λακωνία. Αντίθετα ο κ.Τατούλης σαρώνει στην έδρα του , το νομό Αρκαδίας κ έχει μικρό προβάδισμα στην Αργολίδα ενώ στην Κορινθία οι δύο υποψήφιοι είναι σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλο.

Το προβάδισμα κερδίζει ο κ.Δράκος διότι η Μεσσηνία είναι ο μεγαλύτερος νομός και αναμένεται να ψηφίσουν τουλάχιστον 50% περισσότεροι ψηφοφόροι απ ότι στην προνομιακή για τον κ.Τατούλη Αρκαδία.Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Δράκος θα είναι μπροστά στον α' γύρο χωρίς να εκλέγεται όμως από την πρώτη Κυριακή. Με βάση το αντιμνημονιακό κλίμα που έχει διαμορφωθεί και το γεγονός ότι είναι δύσκολο να βρει συμμαχίες στο β΄γύρο ο κ.Τατούλης ο Δημήτρης Δράκος γίνεται φαβορί να κερδίσει την Πελοπόννησο δικαιώνοντας τον κ.Σαμαρά παρά την κριτική που γίνεται για την επιλογή του.

Η νίκη Δράκου θα οφείλεται ξεκάθαρα σε δύο παράγοντες. Πρώτον στο γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς μέρα με τη μέρα πείθει και συσπειρώνει όλο και ευρύτερη μάζα νεοδημοκρατών και δεύτερον ότι η ετερόκλητη συμμαχία που έχει στηθεί για να στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη αντιμετωπίζεται με επιφυλακτικότητα από σημαντική μερίδα του κόσμου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου