Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

"Κυβέρνηση,παπαγάλοι και εξαπτέρυγα προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο" τόνισε ο Σαμαράς στο χαιρετισμό του στην ΟΝΝΕΔ!

Σε εκλογές αποδοκιμασίας στο Μνημόνιο, κάλεσε ο Αντ.Σαμαράς στο χαιρετισμό που απηύθυνε στο Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ, όπου έκανε λόγο για παπαγαλάκια και εξαπτέρυγα της κυβέρνησης, τα οποία προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο.
Για εξαπτέρυγα της κυβέρνησης και παπαγαλάκια που προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο και να διαστρεβλώσουν τις θέσεις της Ν.Δ. έκανε λόγο στον χαιρετισμό που απηύθυνε στο φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.
"Προσπαθούν κυβέρνηση, παπαγάλοι και εξαπτέρυγα να φοβίσουν τον κόσμο.Προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα όσα λέμε.Το ‘χουν ήδη χάσει το στοίχημα!Σήμερα μεταφέρω εγώ παντού το μήνυμα της Ελπίδας σε όλη την Ελλάδα. Και ο κόσμος παίρνει κουράγιο" είπε ο Α.Σαμαράς.
Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε ότι οι εκλογές του Νοεμβρίου θα είναι εκλογές αποδοκιμασίας του Μνημονίου και όλων όσοι θέλουν τον Έλληνα φοβισμένο, τον πολίτη σκυμμένο και τη νεολαία στο περιθώριο.
Ο Α.Σαμαράς αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα για την Περιφέρεια της Αττικής του Β.Κικίλια, για τον οποίο όπως επεσήμανε η Ν.Δ. δέχθηκε επικρίσεις επειδή είναι νέος και αντισυστημικός και κάλεσε τα μέλη της ΟΝΝΕΔ να σταθούν δίπλα του και να κάνουν προσωπική τους υπόθεση την επιτυχία του στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου