Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Συγκέντρωση για τους νέους από το Γ.Χριστόπουλο και τη Δημοτική Αλλαγή Ραφήνας-Πικερμίου!

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και ώρα 21:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση νεολαίας στο bar Friends στην κεντρική πλατεία Ραφήνας από τον υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργο Χριστόπουλο.
Η βραδιά θα είναι μία προσφορά του ιδίου σε μια προσπάθεια να γνωριστεί και να συζητήσει με κάθε νέο της πόλης μας, να εξηγήσει τα σχέδιά του για το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου την επόμενη ημέρα των εκλογών της 7/11 και εν μέσω της δύσκολης περιόδου που διανύει η χώρα μας υπό τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ και της σκληρής καθημερινότητας που αυτοί επιβάλλουν σε κάθε πολίτη.
Όπως έχει άλλωστε αποδείξει έμπρακτα στο παρελθόν ο Γιώργος Χριστόπουλος χαρακτηρίζεται από πρωτοφανή αγάπη και ενδιαφέρον για τους νέους/ες τους οποίους υπολογίζει, σέβεται, υποστηρίζει και εμπιστεύεται ιδιαίτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου