Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση υποψ. δημοτικού συμβούλου Παιανίας ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΑΝΗ

 
Ονομάζομαι Γιώργος Αλάνης και με την  παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας  κάνω γνωστή την απόφασή μου, να συμμετάσχω στο συνδυασμό με επικεφαλής το Δημήτρη Δάβαρη και να εκπροσωπήσω όλους εσάς τους συνδημότες μου στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, εάν εσείς μου δώσετε την ευκαιρία να το πράξω. Γεννήθηκα το 1977 στην Αθήνα και είμαι παντρεμένος με την Κρυσταλένια Τσιγερίδη και μαζί έχουμε ένα γιο 4 ετών. Εργάζομαι 7 χρόνια σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες Media.              
       Είμαι πτυχιούχος Μαθηματικών & Οικονομικών από το Middlesex University του Λονδίνου καθώς επίσης και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στο Marketing. Κατά την διάρκεια των σπουδών, ήμουν ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος και εκλέχτηκα κατά σειρά Αντιπρόεδρος και στη συνέχεια Πρόεδρος των ΕλλήνωνΚυπρίων φοιτητών στο πανεπιστήμιο που φοίτησα. Επίσης εκλέχτηκα και στο ανώτατο όργανο των Ελλήνων φοιτητών στο Λονδίνο, τον Σύλλογο Ελλήνων Φοιτητών Λονδίνου (Σ.Ε.Φ.Λ).
         Οι ανάγκες που προκύπτουν για την περιοχή μας είναι μεγάλες και χρειάζεται η συμμετοχή όλων των πολιτών, έτσι ώστε να εκλεγούν οι πιο ικανοί & καταρτισμένοι, πέρα από κομματικές στηρίξεις και προσωπικές φιλοδοξίες. Σαν νέος άνθρωπος, που ενδιαφέρεται για το καλό της περιοχής του, προσκαλώ όλους εσάς, τους πολίτες της Παιανίας και των Γλυκών Νερών να μετέχουμε από κοινού στον αγώνα για μια Νέα Πόλη, για μια πόλη που όλοι οι πολίτες της θα την έχουν… 

Την πρώτη τους επιλογή!”

1 σχόλιο:

  1. Ο Γιώργος είναι ένας από εμάς...μέχρι πριν κάποιους μήνες στεκόταν δίπλα μας σε κάθε μας βήμα σε αυτή τη Νομαρχιακή,στα καλά και στα άσχημα!Στα όνειρα,στις αγωνίες,στους αγώνες μας...Ας είμαστε κι εμείς δίπλα του γιατί το αξίζει, ως νέος και άφθαρτος με θέληση για αγώνα και προσφορά!Με όποιον τρόπο μπορούμε...γιατί τέτοιους νέους έχει ανάγκη ο τόπος!Καλή επιτυχία Γιώργο από όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ Ραφήνας-Πικερμίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή