Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η τιμή της αμόλυβδης σήμερα...Ο ξέφρενος χορός καλά κρατεί!

    Για πολλούς από τους κατοίκους της Ραφήνας και του Πικερμίου (και της Ανατολικής Αττικής ευρύτερα!) η τιμή της αμόλυβδης έχει αγγίξει πλέον δυσπρόσιτα ύψη, γεγονός που, σε περίπτωση που εργάζονται εντός του κεντρικού οικοδομικού συγκροτήματος της πρωτεύουσας, καθιστά τη μετακίνησή τους από και προς το χώρο εργασίας τους εξαιρετικά ακριβή. Το κόστος γεμίσματος ενός ρεζερβουάρ είναι ιδιαίτερα δυσβάσταχτο για όλους μας, και πολλοί από τους συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν το αναγκαίο αυτό "κακό" σα λαιμητόμο πάνω από το κεφάλι τους!


Σε μία σύντομη περιήγησή μας σήμερα Τρίτη στα βενζινάδικα της γύρω περιοχής εντοπίσαμε τις εξής τιμές για την αμόλυβδη βενζίνη:

Shell Ραφήνας - 1,465
ΒΡ Ραφήνας - 1,463
ΕΚΟ Ραφήνας - 1,468
Avin (λεωφ.Μαραθώνος,πρώτη είσοδος Ν.Βουτζά) - 1,489
ΒΡ (λεωφ.Μαραθώνος,διασταύρωση Ραφήνας,ρεύμα προς Αθήνα) - 1,463
Revoil (λεωφ.Μαραθώνος,διασταύρωση Ραφήνας,ρεύμα προς Ραφήνα) - 1,463
Shell (λεωφ.Μαραθώνος,διασταύρωση Ραφήνας,ρεύμα προς Ραφήνα) - 1,469
ΒΡ Πικερμίου - 1,469
Shell Πικερμίου - 1,479
Aegean Πικερμίου - 1,465
Avin Πικερμίου - 1,465
Shell (λεωφ.Μαραθώνος,ρεύμα προς Αθήνα,μετά την είσοδο της Αττικής Οδού) - 1,459

    Όπως πολύ εύκολα γίνεται αντιληπτό δεν υπάρχει πλέον κανένα πρατήριο βενζίνης στην περιοχή μας με τιμή για την αμόλυβδη χαμηλότερη από 1,459! Το κερασάκι στην τούρτα για όλους μας έρχεται με τη ληψή συγκοινωνιακή ένωση της περιοχής μας με το κέντρο της Αθήνας και καθίσταται πια σαφές πως πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα από την κυβέρνηση και τους Ο.Τ.Α. της περιοχής για τη διευκόλυνση των πολιτών και την αλάφρυνσή τους από το τεράστιο αυτό βάρος!

    Ας μην ξεχνάμε πως η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου, ως "αγόμενη και φερόμενη" από τα συμφέροντα του κλάδου των βενζινοπωλών, ματαίωσε την εφαρμογή πλαφόν που σκεφτόταν να επιβάλλει στα υγρά καύσιμα! Ήταν άλλωστε και η ίδια η τιμή πλαφόν που πρότεινε εξαιρετικά υψηλή από μόνη της...όχι μόνο δεν εμπόδιζε την αισχροκέρδεια, αλλά την ενίσχυε κιόλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου