Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο δήμαρχος Ραφήνας Α.Κεχαγιόγλου την έχει μετατρέψει σε βόμβα έτοιμη για ανάφλεξη!




Εν μέσω καλοκαιριού και μελτεμιών, με την περιοχή της Ραφήνας να είναι ιδιαίτερα ευάλωτη στους ανέμους και τον κίνδυνο των πυρκαγιών, και ενώ οι πληγές της Ανατ. Αττικής είναι ακόμα ανοικτές από τις μεγάλες φωτιές, καμαρώστε ανευθυνότητα "υπευθύνων"...

Έχουν μετατρέψει σε χωματερή μπάζων και ΞΕΡΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ ένα οικόπεδο δίπλα στο
νεκροταφείο της Ραφήνας και μπροστά σε ολόκληρο πυκνό δάσος!!! Στο συγκεκριμένο οικόπεδο φορτηγά του εν λόγω Δήμου ξεφορτώνουν κανονικότατα υλικά αποψίλωσης (ξερόκλαδα, πευκοβελόνες,κλπ) αδιαφορώντας για το ότι έχουν κατασκευάσει μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί!! Δεδομένου ότι η περιοχή χρησιμοποιείται σαν ανεξέλεγκτο parking από του εκδρομείς του Σαββατοκύριακου λόγω λιμανιού, μόνο κατά τύχη δεν έχουμε τυλιχτεί ακόμα στις φλόγες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου