Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Αυξάνεται η θητεία στους 12 μήνες


Σε αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες προσανατολίζεται το υπουργείο Άμυνας, αφού, λόγω οικονομικής κρίσης, έχουν περιορισθεί σημαντικά οι προσλήψεις επαγγελματιών στρατιωτών πενταετούς κατάταξης.
Μάλιστα, θεωρείται πολύ πιθανόν, σύμφωνα από την προσεχή ΕΣΣΟ να κατατάσσονται και πάλι κληρωτοί στην Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό.
Σύμφωνα με «Το Βήμα», η απόφαση για την αύξηση της θητείας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αυτό που απομένει είναι το πώς θα εφαρμοστεί, αν και έπεσαν στο τραπέζι πολλές προτάσεις, όπως η στράτευση στα 18 (όπως συμβαίνει στην Κύπρο και στο Ισραήλ), ο περαιτέρω περιορισμός των αναβολών κατάταξης, αλλά και το κυνήγι των φυγόστρατων και των ανυπότακτων.
Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις για το θέμα, ενώ πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι πριν την εφαρμογή, θα προηγηθεί δημόσιος διάλογος, κυρίως με τις νεολαίες των κομμάτων και τις φοιτητικές παρατάξεις.

Αποκάλυψη που σοκάρει, ο ΣΚΑΙ μας κάνει επίσημα πλύση εγκεφάλου με το "αμερικανικό μήνυμα"!!!

Δίνουν αναφορά στην πρεσβεία των ΗΠΑ για τις εκπομπές τους! Και η ξεφτίλα, δεν άργησε διόλου, μέσω των Wikileaks, που τελικά ξεβρακώνουν πολλούς! Ένα τηλεγράφημα λοιπόν της πρεσβείας των ΗΠΑ προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σχετικά με τις αναφορές κάποιας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Νέοι Φάκελοι» του ΣΚΑΙ στο θέμα του πολέμου στη Γεωργία, ανέδειξε τα «τρωτά» της ελληνικής (κατευθυνόμενης;) δημοσιογραφίας...

Είναι πραγματικά να χάνει κανείς πάσα ιδέα, μόνο που διαβάζει ότι Έλληνες δημοσιογράφοι, ενημέρωναν την πρεσβεία των ΗΠΑ για τις επαφές τους με τους Ρώσους και ότι η εκπομπή είχε «σημαντική συνεισφορά στο να περάσει το αμερικανικό μήνυμα στην Ελλάδα»... 
Παραθέτουμε απόσπασμα από το τηλεγράφημα: «Με την καλά επιλεγμένη παρουσίαση ζωτικών αμερικανικών θέσεων, ο σταθμός πέτυχε πολύ υψηλά στάνταρντ στη μετάδοσή του... Ένας εκ των τριών συμπαρουσιαστών μας είπε ότι η ρωσική κυβέρνηση ήταν αργή στην ανταπόκρισή της στην πρόσκληση του σταθμού και ότι ο υπεύθυνος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου ήταν αμήχανος, ξεκινώντας όλες τις απαντήσεις του με ‘η επίσημη γραμμή είναι ότι...' Επίσης, συνολικά, η εκπομπή ήταν ισορροπημένη και έκανε μια σημαντική συνεισφορά στο να περάσει το αμερικανικό μήνυμα στην Ελλάδα».
Η ξεφτίλα ορισμένων χρυσοκάνθαρων της δημοσιογραφίας, είναι ανείπωτη. Φτάνουν στο σημείο να ενημερώσουν την πρεσβεία για τον τρόπο μονταρίσματος στην εκπομπή! Ενώ η ίδια η πρεσβεία μιλά για "στήσιμο συνέντευξης" στο περιοδικό "Lifo", που προωθεί ελευθεριακά life-style μοντέλα... Οι ανάρμοστες σχέσεις συγκεκριμένων, αποκαλύπτονται στο πέρασμα του χρόνου. Τελικά, ουδέν κρυπτόν υπό το φως του ηλίου.
fakeloi_skai
 

Βόμβα ΑΣΕΠ στα «πράσινα stage»!


Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαρίτη του Πεπονή γράφαμε στις 16 Αυγούστου όταν μυριστήκαμε ότι το ΠΑΣΟΚ πάει να κάνει προσλήψεις από το παράθυρο στους δήμους. Αυτό το θέμα λοιπόν ανακάλυψαν ξαφνικά τα ΜΜΕ και ειδικότερα το Mega που τελευταία ασκεί αντικυβερνητική πολιτική. Αλλά επρόκειτο για ένα θέμα ολοφάνερα σκάνδαλο. Το είπε ουσιαστικά και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Γ. Βέης, μιλώντας σε διακομματική επιτροπή της Βουλής. Όπως αποκάλυψε η Αρχή δεν έχει καμιά ανάμειξη στην πρόσληψη μέσω ΜΚΟ 55.000 συμβασιούχων σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.
Εμείς δεν θα έχουμε καμία ανάμειξη. Δεν τα ξέρουμε, δεν είναι στις αρμοδιότητες μας. Δεν έχουμε κανένα λόγο να εμπλακούμε“, δήλωσε ο Γ. Βέης, αναφερόμενος στον τρόπο επιλογής ανέργων μέσω ΜΚΟ, οι οποίοι θα απασχοληθούν – με πεντάμηνες συμβάσεις – σε Δήμους. Αιτιολογώντας την άρνηση αυτή του ΑΣΕΠ, ο κ. Βέης σημείωσε πως όταν έγινε η σχετική πρόταση από τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, ήταν ήδη “τετελεσμένα γεγονότα και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ουσιαστικό έλεγχο και δύσκολα θα έβαζες την υπογραφή σου”.
Τι είπε ουσιαστικά; Ότι δεν μπορούσε αυτός να υπογράψει για προσλήψεις που ήδη είχαν αποφασιστεί. Δεν είναι γλάστρα ο ΑΣΕΠ παρά τα προβλήματα που έχει.
Ο κ. Βέης πρόσθεσε ότι το ΑΣΕΠ θα μπορούσε να προσφέρει την τεχνογνωσία του και να κάνει προτάσεις για να βελτιωθούν οι διαδικασίες, τόσο της προκήρυξης όσο και της αίτησης, “ώστε να δημιουργείται δυσκολία στο να γίνονται σφάλματα και παρατυπίες”.
Οι βόμβες του Βέη θα έπρεπε κανονικά να ταρακουνήσουν την κυβέρνηση η οποία όλο αυτό τον καιρό έπαιζε με το ηθικό πλεονέκτημα έναντι της ΝΔ. Τώρα, όμως, που βάζουν από το παράθυρο των αμαρτωλών ΜΚΟ χιλιάδες εργαζόμενους τι θα πει;
Φυσικά δεν είναι κακό να προσλαμβάνεις κόσμο, ειδικά την περίοδο αυτή. Όταν όμως το κάνεις προκειμένου να βολέψεις δικά σου παιδιά, καταργώντας κάθε έννοια νομιμότητας, τότε κάποιος πρέπει να μιλήσει.
Στο μεταξύ, την εξαίρεση των ΜΚΟ από τη διαδικασία των προσλήψεων και την ανάθεση της επιλογής των συμβασιούχων στο  ΑΣΕΠ ζητούν με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν δέκα βουλευτές της ΝΔ, σχετικά με τη συμμετοχή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.
«Μέρα με την ημέρα ξηλώνεται το πουλόβερ του μηχανισμού προσλήψεων που έστησε η κυβέρνηση με αμαρτωλές ΜΚΟ. Τι έχεις Γιάννη; Τι είχα πάντα; Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε με αφορμή την κατάθεση της ερώτησης ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Ο βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «στα λόγια» μιλά για διαφάνεια και αξιοκρατία, αλλά στην πράξη «προωθεί το ρουσφέτι και τις πελατειακές αντιλήψεις».
Την ερώτηση υπογράφουν οι βουλευτές Μ. Χαρακόπουλος, Κ. Τασούλας, Ν. Νικολόπουλος, Κ. Χατζηδάκης, Μ. Σαλμάς, Α. Λυκουρέντζος, Γ. Βρούτσης, Κ. Τζαβάρας, Κ. Καραγκούνης και Κ. Μαρκόπουλος.

http://www.antinews.gr/2011/08/31/119700/

Έκρηξη της πανεπιστημιακής κοινότητας, "αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο για την Παιδεία γιατί αποδομεί το δημόσιο και δημοκρατικό πανεπιστήμιο"! Κλειστά σχεδόν όλα τα ιδρύματα της χώρας!


Την έντονη αντίδρασή τους για την ψήφιση του νέου Νόμου Πλασίου εκφράζουν οι φοιτητές, οι οποίοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις. Η μία μετά την άλλη οι σχολές σε όλη τη χώρα βάζουν «λουκέτο», οδηγώντας παράλληλα σε αναβολή την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.
Στο νέο Νόμο Πλαίσιο δεν αντιδρούν όμως μόνο οι φοιτητές. Από την πλευρά τους οιΠανεπιστημιακοί επαναφέρουν το επιχείρημα περί αντισυνταγματικότητας, με τις Συγκλήτους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε μετάθεση της εξεταστικής .
Οι κινητοποιήσεις
Στην Αθήνα ομάδα φοιτητών που ανήκουν στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, από το πρωί της Τρίτης έχει αποκλείσει την είσοδο του κτιρίου της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, εμποδίζοντας την είσοδο.
Σε πενθήμερη κατάληψη των σχολών της Παντείου έχουν προχωρήσει από την Δευτέρα οι φοιτητές του ιδρύματος, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν νέες γενικές συνελεύσεις προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Υπό κατάληψη, όμως, βρίσκονται και σχολές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου η Σύγκλητος αρνήθηκε να αναβάλει την εξεταστική περίοδο.
Το ΜΑΣ προγραμματίζει συλλαλητήριο, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 από το άγαλμα του Βενιζέλου, καθώς και συμβολικές καταλήψεις σε άλλα κτίρια του ΑΠΘ, ενώ καλεί τους φοιτητές να συμμετάσχουν στις γενικές συνελεύσεις των Σχολών, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, για να καθορίσουν κινητοποιήσεις διαρκείας στο πανεπιστήμιο.
Υπό κατάληψη και το Πολυτεχνείο Κρήτης, τουλάχιστον μέχρι την άλλη Τρίτη όπου οι φοιτητές θα συνεδριάσουν εκ νέου.
Τι θα γίνει με την εξεταστική
Στις 9 Σεπτεμβρίου μετατίθεται η εξεταστική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μετά από απόφαση της Συγκλήτου η οποία με ανακοίνωσή της τονίζει ότι «ο νόμος στη σημερινή του μορφή δεν μπορεί να εξασφαλίσει σε καμιά περίπτωση τη συναίνεση της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΕΚΠΑ.
Αναβολή τουλάχιστον μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου πήρε η εξεταστική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Η Σύγκλητος του Ιδρύματος στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει «την αντίθεσή της με το νόμο, γιατί αποδομεί το δημόσιο και δημοκρατικό Πανεπιστήμιο, εγείρει κρίσιμα θέματα αντισυνταγματικότητας.
Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, οι εξετάσεις αναβάλονται από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου. Η Σύγκλητος του πανεπιστημίου Ιωαννίνων θεωρεί ότι ο νέος Νόμος για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας για ένα δημόσιο και δωρεάν πανεπιστήμιο, δε διαθέτει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας της Ακαδημαϊκής κοινότητας και έχει σοβαρά προβλήματα εφαρμογής.
Η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Κρήτης, ανακοίνωσε την Παρασκευή, την απόφασή της να κινηθεί προς κάθε νόμιμη κατεύθυνση επικαλούμενη και αυτή με την σειρά της την αντισυνταγματικότα του νέου νόμου.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Σύλλογος Νέου Βουτζά "Η Πρόοδος" - Αθλητική Εβδομάδα


μπασκετΌπως κάθε χρόνο, έτσι και φέρος ο Αθλητικός Σύλλογος του Νέου Βουτζά "Η Πρόοδος" διοργανώνει την αθλητική εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου οπότε και η εβδομάδα θα κλείσει με την απονομή των επάθλων.

Σας περιμένουμε! 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ   ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ημερομηνία
Άθλημα
Ώρα
Υπεύθυνοι
29.08.09 Δευτέρα

ΠΙΓΚ  ΠΟΓΚ



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΔΩΝ
ΤΕΝΝΙΣ  ΔΙΠΛΩΝ
17.00-19.00

Μιλ. Βιτσαρόπουλος6936114283 

Μαρία  Μήλα 6937107163 

Νίκος Στραβοπόδης 

6944523028

Αχιλλέας Γιαννόπουλος  6945496575
30.09.09  Τρίτη
ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ

ΤΕΝΝΙΣ  ΔΙΠΛΩΝ
19.00
Γιάννης Γιαννακόπουλος
6942506775
31.09.09  Τετάρτη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΔΩΝ 

ΤΕΝΝΙΣ ΔΙΠΛΩΝ

19.00

01.09.09  Πέμπτη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΠΑΙΔΩΝ

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ

ΤΕΝΝΙΣ  ΔΙΠΛΩΝ
18.00
19.00

02.09.09 Παρασκευή

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ

ΤΕΝΝΙΣ  ΔΙΠΛΩΝ
19.00

03.09.09 ΣΑΒΒΑΤΟ

Τουρνουά Σκάκι

open active

15.00

Νίκος Χαβιάρας

6947604214, 2294031172

03.09.09 - ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΤΕΝΝΙΣ  ΔΙΠΛΩΝ
18.00

Νίκος Στραβοπόδης

6944523028
04.09.09 - ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

11.00
Ανέττα Παπαδημητρίου
6973430595
04.09.09 – ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ 

16.00

04.09.09 - ΚΥΡΙΑΚΗ



ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ & ΞΙΦΑΣΚΙΑΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ
& ΓΙΟΡΤΗ 
20.00

20.00

 

Οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου ενδέχεται να αλλάξουν. Οι αγώνες τέννις θα διεξάγονται μετά τις 18.30. 

Άμεση ήταν η αντίδραση του πυροσβεστικού κλιμακίου Ραφήνας-Πικερμίου!






Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε εντός λίγων ωρών η πυρκαγιά που ξέσπασε στις δύο τα ξημερώματα στην οδό Αρίωνος στο Πικέρμι. Μέχρι στιγμής δεν έχουν προσδιοριστεί τα αίτια της φωτιάς.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα 50 πυροσβέστες με 17 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, οι οποίοι και κατάφεραν να περιορίσουν το μέτωπο περίπου δύο ώρες αργότερα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά βρισκόταν σε δασική έκταση - πάνω σε λόφο - και έκαιγε πεύκα και πουρνάρια. 


Realnews 

Επίδειξη Πάλης και βράβευση Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών στην Πλατεία της Ραφήνας



rafina

Για πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές της πάλης και επιφανείς αθλητές θα δώσουν το παρόν στην ετήσια «Μεγάλη Επίδειξη Πάλης 2011»  του «Παλαιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας & Περιχώρων» στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 8:00 το βράδυ.

Ο Ολυμπιονίκης και πρόεδρος της Ε.Ο.Φ.Π. Κώστας Θάνος, η Ολυμπιονίκης Μιρέλα Μανιάνι , οι διεθνείς μπασκετμπολίστες Νάσος Γαλακτερός και Γιάννης Γιαννούλης, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της πάλης Μαρία Πρεβολαράκη, Ευάγγελος Ζάμπρακας, Σάββας Αποστόλου, Ελένη Γκούγια, Φώτης Παπαδάκης, Κων/νος Βουρδάνος, ο ομοσπονδιακός προπονητής  Ιωάννης Ταμπουλίδης και άλλοι πολλοί…

Η Εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου , του Ν.Π.Δ.Δ «Δ.Ο.Π.Α.Π»  και θα έχει ως τιμώμενα πρόσωπα εκτός των Πρωταθλητών μας, τους συντοπίτες μας «Πρωταθλητές της ζωής» και των “Special Olympics 2011” καθώς και τους προπονητές τους.

Τεχνικές Υψηλής Δεξιότητας, Θεαματικές Λαβές από πρωταθλητές και μέλη της Εθνικής Ομάδας θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας φέρουν κοντά στο άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης που ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο.

Οι προπονητές μας, η Ολυμπιονίκης Φανή Ψαθά, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Βασίλης Κολλάρος και ο πρόεδρος του «Π.Π.Σ.Ρ.&Π.» Παναγιώτης Σπανόπουλος σας περιμένουν για μια ανεπανάληπτη βραδιά.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Συνδιοργάνωση : Δήμος ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - Δ.Ο.Π.Α.Π - Π.Π.Σ.Ρ.&Π.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η Διαμαντοπούλου διόρισε από το... παράθυρο μέλη της ΠΑΣΠ!


Διόρισε με κρυφές διαδικασίες πρώην γραμματέα της ΠΑΣΠ ΤΕΙ ως σύμβουλο, ενώ διόρισε από το παράθυρο ακόμη 150 μέλη της παράταξης...

Καταγγελία βόμβα για την Άννα Διαμαντοπούλου κάνει η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής του ΑΠΘ. Καταγγέλλει ότι η υπουργός διόρισε με κρυφές διαδικασίες πρώην γραμματέα της ΠΑΣΠ ΤΕΙ ως σύμβουλο παρά τω υπουργώ, ενώ διόρισε από το παράθυρο ακόμη 150 μέλη της παράταξης...

Στην σοβαρή αυτή καταγγελία που έκανε η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής ΑΠΘ, βγάζοντας τα μαχαίρια και χτυπώντας την Άννα Διαμαντοπούλου, υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση πως «ενώ η υπουργός με κάθε ευκαιρία που της δίνεται κατακεραυνώνει τόσο τις φοιτητικές παρατάξεις και το φοιτητικό κίνημα, διοικεί το υπουργείο της με μεθόδους που εγείρουν πολλές απορίες».

«Φυσικά γνωρίζουμε πως δεν έχουμε την ωριμότητα να κρίνουμε τον τρόπο διοίκησης οποιουδήποτε υπουργείου, αλλά αγωνιζόμενοι καθημερινά σε ένα συνεχώς υποβαθμισμένο περιβάλλον, καταφέραμε να κατανοήσουμε τι σημαίνουν οι λέξεις αδιαφάνεια, αναξιοκρατία, κρατικοδίαιτοι, διορισμένοι».

Ο γραμματέας που έγινε σύμβουλος υπουργού!

Η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής ΑΠΘ καταγγέλλει στην ανακοίνωσή της πως «παρά την αντίθεση της υπουργού για τη συμμετοχή των παρατάξεων στην συνδιοίκηση των πανεπιστημίων, αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός πως στελεχώνει το υπουργεί της με εξέχοντα μέλη της φοιτητικής παράταξης». Στην καταγγελία τονίζεται με νόημα πως «πρώην γραμματέας ΠΑΣΠ ΤΕΙ είναι αυτή τη στιγμή σύμβουλος παρά τω υπουργώ».

150 μπήκαν από το… παράθυρο


«Παράλληλα, το Ινστιτούτο Νεολαίας διοικείται από άτομα που στελέχωσαν την ΠΑΣΠ. Αξίζει να σημειωθεί πως δικαίωμα διορισμού των μελών του ΔΣ του συγκεκριμένου Ινστιτούτου έχει μόνο ο εκάστοτε υπουργός Παιδείας», αναφέρεται στην καταγγελία.

Όπως τονίζει η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής ΑΠΘ, «τα δυσεξήγητα φαινόμενα συνεχίζουν να συσσωρεύονται στο συγκεκριμένο ίδρυμα". "Πρόσφατα", εξηγείται στην ανακοίνωση, «ανακοινώθηκε η πρόσληψη 150 νέων εργαζομένων για την αναβάθμιση και τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας με διαγωνισμό εκτός ΑΣΕΠ και διαδικασία που μόνο διαφανή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν χωρίς κανέναν έλεγχο, ο καθένας από τον χώρο που επιθυμούσε και προφανώς με τη βοήθεια όπου επιθυμούσε.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως μέσω αυτού του διαγωνισμού προσλήφθηκαν άτομα που υπήρξαν μέλη της ΠΑΣΠ και μάλιστα φιλικά προσκείμενα προς την υπουργό», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Άραγε τι έχει να πει για αυτές τις σοβαρές καταγγελίες η κ. Άννα Διαμαντοπούλου και πολύ περισσότερο ο πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει και υπουργός Παιδείας…;

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Το πιο καυτό beach party του φετινού καλοκαιριού από την ΟΝΝΕΔ Ραφήνας-Πικερμίου!




Το Σάββατο 27 Αυγούστου ελάτε να ανάψουμε όλοι μαζί μια φωτιά στην άμμο και μαζί αμέτρητες φωτιές στο κέφι μας! Να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε μέχρι πρωίας στους ρυθμούς του δικού μας dj Goldsmile που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και στα μέρη που ξεκίνησε να παίζει ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη, να πιούμε και να αποχαιρετήσουμε το φετινό καλοκαίρι με τις καλύτερες αναμνήσεις σε ένα μαγευτικό σκηνικό με φωτιά και πυρσούς!

Τιμή ποτού: 4 ευρώ
Τιμή μπύρας: 3 ευρώ

Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί στην αμμουδιά του Αγ.Νικολάου στο τέρμα των αστικών λεωφορείων Αρτέμιδας (305 και 316 από στάση metro Νομισματοκοπείο!)


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη



Οδηγίες κατεύθυνσης προς το χώρο του πάρτυ από Εθνική Άμυνα:

1. Κατευθυνθείτε βορειοανατολικά στη Μεσογείων προς Αγία Παρασκευή 5,2 χλμ
2. Συνεχίστε προς Προς Υπόγεια Διάβαση 280 μ
3. Συνεχίστε επί της Μεσογείων προς Λεωφόρο Μαραθώνος 750 μ
4. Ανοιχτή στροφή δεξιά στη Λεωφόρο Σπάτων 6,5 χλμ
5. Συνεχίστε προς Νέα Λεωφόρο Σπάτων/Διαδρομή 87 300 μ
6. Στροφή αριστερά στη Δημάρχου Χρήστου Μπέκα 2,3 χλμ
7. Στροφή αριστερά στη Βασιλέως Παύλου 3,5 χλμ
8. Συνεχίστε προς Λεωφόρο Σπάτων 650 μ
9. Συνεχίστε στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή/Σπάτων 3,4 χλμ
10. Στροφή αριστερά στο Α.Δ. Φράγκου/Διαδρομή 85 2,8 χλμ
11. Συνεχίστε προς Λεωφόρο Αρτέμιδος 180 μ
12. Στρίψτε δεξιά για να παραμείνετε στη Λεωφόρο Αρτέμιδος 120 μ
και φτάσατε!Σας περιμένουμε όλους εκεί και... καλή διασκέδαση!

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

BILDERBERG ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Ο Βουλευτής Πάνος Καμμένος καταθέτει επερώτηση στην βουλή προκειμένου ο υπουργός οικονομικών να αποκαλύψει το περιεχόμενο των συζητήσεων κατά την συμμετοχή του στην.....λέσχη των φασισταριών.





14/6/2011

Ισπανός ερευνητής αποκαλύπτει το περιεχόμενο της φετεινής σύσκεψης με κάποιες αναδρομές στην περυσινή. Διαβάστε το κείμενο που αφορά την Ελλάδα και κρίνετε εάν ο κύριος Παπακωνσταντίνου μπορεί να κάτσει έστω και μία ημέρα στον υπουργικό θώκο.

Βαρύτατες καταγγελίες για το περιεχόμενο των συζητήσεων της περιβόητης λέσχης αλλά ακόμα χειρότερη η καταγγελία για το τι συζητήθηκε πέρυσι, παρουσία πάλι του υπουργού οικονομικών κυρίου Παπακωνσταντίνου!

“Το ζητούμενο για την ελίτ της λέσχης ήταν το πως θα ξεφορτωθούν την Ελλάδα, παριστάνοντας ότι την βοηθούν για να ξεπεράσει την κρίση!”

“Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην συνάντηση, η ανεργία το 2012 θα φτάσει το 25% (!!), πληροφορία που δεν πρέπει να διαρρεύσει στο τύπο”!

“Η Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα στην ουσία εκβιάζει την χώρα για να βγει από το Ευρώ! Το σενάριο είναι ήδη στο τραπέζι”



Μέσα στις αποκαλύψεις βρίσκεται ένα πολύ ενδιαφέρον εδάφιο για το πως το Ελληνικό κόλπο θα οδηγήσει σε ντόμινο με κερδισμένους όσους πόνταραν στα CDS. Δείτε πως η Μπίλντεμπεργκ αποκρύπτει τελείως το θέμα των CDS και σε λίγο η αποκάλυψη για τον σχεδιασμό του οικονομικού εγκλήματος με θύματα τους λαούς του Νότου.

Greece

Greece is dead. The message coming out of the Bilderberg meeting is unmistakable. Greece’s troubles have not only exposed the structural flaws of the European Monetary Union, but have also exposed the structural problems in the global economy. Government officials around the world have responded to the debt problem by adding more debt. Unfortunately, piling debt on debt cannot solve the problem. This is what a Ponzi scheme, Las Vegas-like secret casino looks like. To keep the pyramid-like structure from acute economic collapse, more and more money is doled out by those wishing to keep the speculation going.

The crisis response has only exacerbated a dynamic that created the crisis to begin with: Easy credit means debt. Historically, financial crises typically lead to sovereign debt crisis. And sovereign debt crisis typically led to currency crisis and extremely difficult economic times ahead.

The sovereign debt crisis is still unfolding. Last year, Europe, trying desperation to solve the crisis of weak countries within the Euro zone, devalued the Euro and inflated away the debt in order to stop the downward spiraling. The problem is three fold. First of all, member states cannot devalue its currency to make its exports more competitive. Second of all, it cannot undertake an expansive monetary policy. Finally, it cannot mount an appropriately expansive fiscal policy because of the restrictions of the EU’s growth and stability pact. Thus, as European member states do not control their monetary policies, debt devaluation becomes the only option. EU is literally backed into a corner.

As Bilderberg admits behind closed doors, Greece can never pay back what it owes the markets. Never. And they are not the only ones. Former Dutch Finance Minister Willem Vermeend wrote in De Telegraaf that “Greece should leave the euro,’ given that it will never be able to pay back its debt.”And that´s something that Bilderberg elite know and understand very well. Real unemployment figures are around 19%. According to IMF Bilderberg attendee, 2012 projected unemployment figures for Greece will top 25%. Bilderberg can only pray this information never makes it onto the front pages of leading mainstream periodicals. At the 2011 meeting, Bilderberg was looking at ways to restructure Greece’s debt, not for the benefit of Greece, but rather for the benefit of the financial elite who stand to lose their shirt if Greece fails. On the other hand, a default would destabilise markets and lead eventually to rating downgrades of other weak euro zone states such as Spain, Italy, Ireland and Portugal. ECB officials have repeatedly cited the risk of market turmoil in explaining their opposition to a Greek debt restructuring.

One face-saving option being considered is a debt exchange. Holders of Greek bonds would exchange them for longer-dated bonds, giving Greece a few more years to pay back the 340 billion euro debt. However, for this option to work, private investors must be convinced to share the burden of rescuing Greece. If the option of private investors doesn´t work out, France was being considered as the backer of the debt exchange, according to sources at the Bilderberg conference.

At the same time, the European Union and IMF are preparing to announce a second bailout of Greece, thus acknowledging that the first 110 billion euro rescue which was launched in May 2010 has been a spectacular failure as Athens misses its fiscal reform targets by a mile.

But there is another problem with a voluntary debt exchange. How do you persuade investors who were burnt the first time to take part in it, again? In the end, if Bilderberg has their way, taxpayers will be burdened with a large part of the bailout of bad speculations and government debts. A second bailout will include unprecedented and draconian external supervision of Greece’s economy, both public and private spending. This worries Bilderberg, especially in light of 2010 massive national protests across the country.

The scenario of Greece’s exit from the Euro is now officially on the table, as are ways to do this. As in Iceland, the Greek austerity measures are to be put to a national referendum – with polls reporting that some 85 percent of Greeks reject the bank-bailout-austerity plan. Greece’s labor movement always has been strong, and the debt crisis is further radicalizing it. So, the question for the Bilderberg elite, is how to get rid of Greece, while appearing to be helping them come out of the depression.
By threatening to withdraw support for banks in countries such as Greece if they restructure their debts, the ECB is practically inciting runs on banks and forcing the member country out of the union. In Greece, more than 85% of Greek citizens are against the proposed reforms.


Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το περιεχόμενο των συζητήσεων ΕΔΩ.

http://damocleios-spathi.blogspot.com/2011/06/bilderberg.html?spref=fb

Δείτε πόσο εύκολα το ΠΑΣΟΚ εξαπάτησε το λαό με τις εμπράγματες εγγυήσεις, με... τη μετάφραση!


Στις 26 Ιουλίου η ΝΔ είχε δώσει στην δημοσιότητα απόσπασμα των συμπερασμάτων της Έκτακτης Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου και συγκεκριμένα η σελίδα 3, όπου και το άρθρο 9, όπως αποφασίστηκε και καταγράφηκε στα αγγλικά και όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά.
Στο αγγλικό κείμενο αναφέρεται η φράση: «collateral arrangement» που σημαίνει «εμπράγματες εγγυήσεις», ενώ στο ελληνικό κείμενο μεταφράζεται ως «παροχή ασφάλειας».